ATEX 14/34/EC Direktívának megfelelő robbanásbiztos LED-es lámpák

A folyamatos termékfejlesztés eredményeként elkészültek legújabb robbanásbiztos LED lámpáink, amelyek azon túl, hogy a legkorszerűbb LED fényforrásokat és meghajtó elektronikákat alkalmazzák, az országban az elsők között rendelkeznek a legújabb, 14/34/EC ATEX Direktívának megfelelő EU-Típusvizsgálati tanúsítvánnyal.

Ezek a lámpatestek Zóna1 besorolású robbanásveszélyes térségekben alkalmazható világítótestek, amelyek nagy megbízhatóságuk mellett a fénycsöves világítótesteknél jóval kedvezőbb fénytechnikai paraméterekkel is rendelkeznek (azonos vagy kisebb villamos teljesítményfelvétel mellett jóval nagyobb megvilágítás), emellett áruk is kedvezőbb.

Zóna1 térségben alkalmazható LED lámpáink:

  • FLY-Ex 30W robbanásbiztos LED világítótest
  • CUBE-Ex 30W robbanásbiztos LED világítótest

Korszerű, moduláris felépítésű, energiatakarékos kültéri világítótestek, amelyek alkalmasak Zóna1 és Zóna2 besorolású robbanásveszélyes térségek megvilágítására. ATEX EK 2014/34 direktíva szerinti tanúsítással! Az alkalmazott LED-ek nagy megbízhatóságú, BRIDGELUX Vero gyártmányok, a nagy fényerő és kúpszög (120°) mellett alacsony energiafogyasztást és hosszú élettartamot (~50000 üzemóra) garantálnak.

A vezérlő elektronika optimalizálja a LED-ek működését és stroboszkóp-hatás mentes megvilágítást biztosít. A világító elemek nyomásálló kialakításúak.

Nincs bemelegedési idő, bekapcsolás után azonnal 100%-os fényerővel világít. A moduláris felépítésnek köszönhetően a „d” védelmi módú LED-modul illetve a műgyantával kiöntött vezérlő elektronika külön egységként cserélhető. A hálózati oldalon jelentkező túlfeszültségek ellen külön beépített, saját fejlesztésű túlfeszültség-levezető elektronika véd.

A lámpatest korrózióálló (rozsdamentes acéllemezt test, ütésálló polikarbonát búra), mechanikai kialakítása nagymértékű rázás– és ütésállóságot biztosít. Felszerelése alapesetben kengyellel függőleges vagy vízszintes sík felületre történhet. Kérésre egyéb felszerelési mód is kialakítható. Sugaras és felfűzős rendszerben is telepíthető.

Emellett Zóna2 robbanásveszélyes térségben történő alkalmazásra alkalmas LED lámpáinkat is a legújabb, 14/34/EC ATEX Direktívának megfelelő gyártói EU-Megfelelőségi nyilatkozattal tudjuk szállítani:

  • Capella-Z2 30W robbanásbiztos LED világítótest
  • MIAMI 32W robbanásbiztos LED világítótest