Robbanásbiztos fénycsöves lámpatestek

Társaságunk szakmai elődje, a TRONIX Rt. 1996 óta gyártott és szállított a hazai ipari felhasználók számára robanásbiztos termékeket. Ezt a hagyományt kívánjuk folytatni azzal, hogy megvásároltuk a TALUX robbanásbiztos fénycsöves lámpacsalád tulajdonjogát.

Ez év elejétől kezdve társaságunk gyártja és forgalmazza a sikeres TALUX robbanásbiztos fénycsöves világítótesteket, amelyeket széles választékban és kedvező áron kínálunk kedves meglévő és leendő vásárlóinknak :

 

Zóna1 besorolású robbanásveszélyes térségekben történő alkalmazásra

  • TALUX-Ex e 2x18W
  • TALUX-Ex e 2x36W
  • TALUX-Ex e 2x58W

Zóna2 besorolású robbanásveszélyes térségekben történő alkalmazásra

  • TALUX-Ex nA 2x18W
  • TALUX-Ex nA 2x36W
  • TALUX-Ex nA 2x58W

Jó fényhasznosítású, korszerű, energiatakarékos, hosszú élettartamú fénycsöveket  és  elektronikus  előtéteket tartalmazó robbanásbiztos lámpatestek , amelyek alkalmasak Zóna1 ill. Zóna2 besorolású robbanásveszélyes térségek megvilágítására. Három névleges teljesítményben készülnek (2x18W,  2x36W, 2x58W).

Az alkalmazott fénycsövek kitűnő színvisszaadást, jó fényeloszlást és hosszú (15 – 20000 üzemóra ) élettartamot biztosítanak. A világítótest kitűnő hatásfokú, 80%-os energia megtakarítást nyújt a hagyományos, izzólámpás világításhoz képest.

A lámpaház anyaga korszerű, ütés- és lángálló, időjárás álló, UV-álló üvegszál-erősítésű poliészter, vagy polikarbonát. A  lámpabura anyaga  kiváló  fényáteresztő-képességű, ütésálló polikarbonát.

Ezek a lámpatestek rendelkezenek az előírt ATEX 94/9/EC Direktíva szerinti EK-típusvizsgálati tanúsítvánnyal (Zóna1 térségben alkalmazható változatok) illetve Gyártói megfelelőségi nyilatkozatokkal (Zóna2 térségben alkalmazható változatok) és jó fényhasznosítású, megbízható és energiatakarékos világítási lehetőséget biztosítanak a felhasználók széles köre számára.